Υπηρεσίες

Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις Ηλεκτρολόγος Μαρούσι

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις είναι ο τομέας της δραστηριότητας μας τόσο σε οικιακές όσο και σε εμπορικές εφαρμογές.
Μελέτες κατασκευής γειώσεων, φωτισμού εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, συστημάτων, τηλεφωνικών εγκαταστάσεων, θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων.
Εγκαταστάσεις κεραιών τηλεόρασης(επίγεια και δορυφορικά).
Φωτοβολταικά είναι μερικές από τις υπηρεσίες μας προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στις ηλεκτρολογικές σας ανάγκες.
Εχοντας σαν γνώμονα την ποιοτική λειτουργική και ασφαλή ηλεκτρολογική εγκατάσταση αναλαμβάνουμε από το στάδιο της εκπόνησης της μελέτης μέχρι και την υλοποίηση της με τα καλύτερα ηλεκτρολογικά υλικά των πλέον αξιόπιστων εταιρειών στις καλύτερες τιμές ώστε να δώσουμε τη σωστή λύση στο ηλεκτρολογικό σας πρόβλημα με τον ηλεκτρολόγο δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Οι ηλεκτρολογικές εργασίες –εγκαταστάσεις που αναλαμβάνουμε, εκτός απο αρχικές
_γενικές μπορεί να είναι και μερικές (επιμέρους ανακαινίσεις, διαμόρφωση σε ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση) ή αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης μπορεί να προκύψει στο σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
Μπορεί να μας χρειαστείτε για επισκευή ή αλλαγή ηλεκτρικού πίνακα και ραγοϋλικού χωρίς μερεμέτια και χαράγματα (σκαψίματα) στο σπίτι σας.
Σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών όπως ηλ. κουζίνες, ηλιακούς θερμοσίφωνες κλπ.
Εγκατάσταση γραμμής κλιματιστικού, τοποθέτηση και σύνδεση φωτιστικών σωμάτων, αλλαγή ή αντικατάσταση σε πρίζες και διακόπτες, έκδοση πιστοποιητικών ΔΕΗ (νέα ΥΔΕ Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη)
Εξωτερικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις (όποια εγκατάσταση βρίσκεται και
εξυπηρετεί χώρους αστέγαστους- ασκεπείς όπου όλα τα ηλεκτρικά εξαρτήματα
βρίσκονται εκτεθειμένα στο εξωτερικό περιβάλλον και καιρικές συνθήκες πχ φωτισμός κήπου ή σε εσωτερικό χώρο αλλα εμφανείς χωρίς να χαράζονται τοίχοι
Και στις δύο περιπτώσεις απαιτούνται ηλεκτρολογικά υλικά σύγχρονα βαρέως τύπου όπως πίνακες στεγανοί, κανάλια, σωλήνες σπιράλ, κουτιά διακλαδώσεων ανθυγρά).

Εικονοθήκη

Κατηγορίες

Ποιός είναι online

Έχουμε online 3 επισκέπτες και 0 μέλη.